Als jij het kunt dromen, kunnen wij het realiseren

Music Events

Music Events is een ervaren en enthousiast evenementenburo. In 1994 opgericht door kartrekker Frits Kuijper neemt hij zijn team en opdrachtgevers mee in een bevlogen enthousiasme om het optimale resultaat neer te zetten welke verwachtingen elke keer weer overtreft. Inmiddels hebben we een trackrecord van vele honderden events in binnen- en buitenland in zowel het openbare-, zakelijke- als priv├ęcircuit.

Team

We werken bij Music Events next level en zijn niet gebonden aan vaste kaders. Dit maakt onze organisatie enorm flexibel en relevant, doordat elk event om specifieke expertises vraagt. We kennen de beste professionals in de branche en stellen ons team zo samen dat dit lean and mean, maar met de hoogste kwaliteit en zorg, elke keer weer op topniveau presteert. Dit heeft als voordeel voor U als opdrachtgever dat U een optimaal presterend team tegen voordelige voorwaarden krijgt.

Werk

Ons werk komt tot stand door inzet van passie, creativiteit en kwaliteit. De unieke band die we in vaak korte tijd opbouwen met onze opdrachtgevers zorgt ervoor dat we de juiste vertaalslag weten te maken passend bij de doelstelling. Luisteren naar wensen om deze vervolgens te realiseren is onze absolute specialiteit. Onze creativiteit kent geen grenzen. Daarom organiseren we niet alleen events in opdracht van anderen, maar bedenken we die ook vaak voor onszelf.

Wat kunnen we voor jou doen?

adminWie zijn wij